06 81 33 45 55 info@assumotive.nl

Over Assumotive

IMG_0024 low
Assumotive is een onafhankelijk verzekeringsconsultancy bureau dat zich specifiek richt op de zakelijke schadeverzekeringen. Als eigenaar en consultant richtte ik (Mark Brussen) Assumotive in 2010 op, na jaren voor diverse grote verzekeraars gewerkt te hebben.

Specialisatie

De specialisatie van Assumotive ligt vooral op het gebied van verzekeringen in de automotive industry en verzekeringsovereenkomsten voor fleetowners. Ik kan u adviseren in de diverse fases van het proces dat naar een goede overeenkomst leidt tussen uw organisatie en een verzekeraar. In mijn advies en rapportages neem ik naast mijn kennis over risicomanagement dus ook kennis mee vanuit het perspectief van de verzekeraar. Inmiddels heb ik ruimschoots ervaring opgebouwd met de werkwijze, en de plus- en minpunten van bijna elke verzekeringsmaatschappij die zich begeeft binnen de automotive industry. Naast de beste prijs en voorwaarden weeg ik ook het handelen en het niveau van dienstverlening van elke verzekeraar mee in mijn adviezen.

Honderd procent onafhankelijk

Assumotive is onafhankelijk. Dit is een vrij unieke positie wanneer u mijn dienstverlening vergelijkt met die van tussenpersonen. Als verzekeringsconsultant sta ik in dienst van u en uw belangen. Dit kan ik garanderen omdat ik niet werk op basis van provisie. Ik heb dus geen belang bij het naar voren schuiven van bepaalde maatschappijen in mijn advies. Ik baseer mijn keuzes op de risico-inventarisatie van uw organisatie en zoek daar een passende vorm van verzekering bij.

Over Mark Brussen

Ik ben mijn bureau gestart omdat ik bij klanten van mijn vorige werkgevers (verzekeringsmaatschappijen) de behoefte voelde aan écht onafhankelijk advies. Een behoefte om met iemand te sparren met veel kennis over de branche, maar zonder eigenbelang. In mijn optiek is een goede risico-inventarisatie en goed advies over het verzekeren van uw wagenpark of bedrijf het geld meer dan waard. Niet alleen bespaart een goed voortraject naar een overeenkomst vaak veel geld, u komt ook meer te weten over de partij die tegenover u zit en of deze bij u past.

Sinds 2010 adviseer ik bedrijven met deze filosofie. Met trots kan ik zeggen dat ik mijn cliënten momenteel voornamelijk binnenkrijg omdat ik aangeraden word door bedrijven die ik eerder heb geadviseerd.

Mijn ervaring en kennis vóór 2010 heb ik opgedaan binnen de lease- en verzekeringsbranche, onder anderen als Teammanager Automotive bij Centraal Beheer en Insurance Manager Benelux bij De Lage Landen. Wilt u meer te weten komen over mijn achtergrond, bekijk dan eens mijn LinkedIn-profiel.