06 81 33 45 55 info@assumotive.nl

Toetsen huidige overeenkomst

assumotive
U kunt Assumotive ook inzetten om uw huidige verzekeringsovereenkomst te toetsen. Voldoet de overeenkomst nog aan de huidige situatie? Is het risicoprofiel van uw bedrijf wellicht gewijzigd in de afgelopen jaren? Is het wagenpark gegroeid of gekrompen? Sluiten de rapportages van mijn verzekeringsmaatschappij aan bij de informatiebehoefte van uw bedrijf? Dit zijn vragen waar u Assumotive bij kunt betrekken. Als onafhankelijke partij kan ik aangeven waar voor u kansen liggen of hoe u bijvoorbeeld door aanpassingen in uw risicomanagement minder risico kunt gaan lopen en zo een gunstiger overeenkomst zou kunnen sluiten in de toekomst.

Analyse huidige polissen

Meer dan eens begint een traject dat ik met een cliënt doorloop met de analyse van de huidige polissen die de organisatie heeft afgesloten. Dit levert vaak interessante informatie op. Wellicht bent u onder- of oververzekerd, kunt u zaken die nu binnen de verzekering vallen beter op een andere manier oplossen, of sluit de dienstverlening van de verzekeringsmaatschappij niet meer aan bij de behoefte van uw bedrijf. In alle gevallen is er winst te behalen; ofwel omdat u in de toekomst weer goed verzekerd verder kunt, of wellicht is er een mooi kostenbesparing te realiseren bij het herzien van de overeenkomst of het afsluiten van een nieuwe.

Risico-inventarisatie en risicomanagement

Wilt u efficiënt(er) omgaan met schade- en risicobeheersing? Dan kunt u Assumotive inschakelen voor het maken van een risico-inventarisatie. Op basis van deze inventarisatie kunt u maatregelen nemen op het gebied van risicomanagement. Ook bij de implementatie van de nieuwe risicomanagement-strategie kan ik adviseren en assisteren. Goed risicomanagement bespaart een organisatie uiteindelijk kosten, bijvoorbeeld bij het (opnieuw) afsluiten van een verzekeringsovereenkomst.

Gegarandeerd onafhankelijk advies

Een van de zaken die Assumotive uniek maakt in deze branche is 100% onafhankelijkheid. Omdat ik niet werk op basis van provisies, ben ik niet bevooroordeeld richting bepaalde maatschappijen. Ik sta volledig in dienst van mijn cliënten en stel mijn adviezen samen op basis van een risico-inventarisatie en de wensen van mijn cliënt.

Neem gerust eens contact op

Bent u geïnteresseerd in advies bij verzekeren, of wilt u weten wat ik voor u kan betekenen in uw specifieke situatie? Neem dan eens Contact op; ik hoor graag uw wensen en kan u wat uitgebreider vertellen over mijn meerwaarde als verzekeringsconsultant.