06 81 33 45 55 info@assumotive.nl

Advies bij verzekeren

Schermafbeelding 2015-07-30 om 09.38.24U kunt advies bij verzekeren op meerdere manieren inzetten. Een groot aanbestedingstraject verloopt doorgaans in verscheidene fases, waarbij ik u kan assisteren en adviseren. De rol die ik in het traject aanneem is aan u; ik kan meewerken in de voorbereiding, bijvoorbeeld door een risico-inventarisatie voor uw bedrijf te doen en op basis hiervan een tenderverzoek naar verzekeringsmaatschappijen op te stellen. In latere stadia kan ik de diverse offertes die u heeft ontvangen analyseren en vergelijken, en/of u meer vertellen over de verschillende voor- en nadelen van de diverse verzekeringsmaatschappijen.

Nieuwe verzekeringsovereenkomst aangaan

Wanneer u een nieuwe verzekeringsovereenkomst aan wilt gaan, is een goede risico-inventarisatie onmisbaar. Wat moet u verzekeren?  Zijn er risico’s die u zelf kunt dragen? Welke partijen zijn ervaren in uw branche en welke partijen passen bij u wat betreft dienstverlening en rapportage? Wanneer u bij Assumotive een adviestraject aangaat, krijgt u op al deze vragen antwoord en is de kans groot dat we gezamenlijk op een financieel aantrekkelijke oplossing uitkomen bij een maatschappij waarmee u professioneel goed door één deur kunt.

Uw huidige verzekeringstermijn loopt bijna af

Ook wanneer u al verzekerd bent en het tijd wordt om een contract te verlengen, kan het interessant zijn om Assumotive in te schakelen. Bijvoorbeeld om het nieuwe aanbod van uw huidige verzekeringsmaatschappij te analyseren, of om te zien of er wellicht betere of goedkopere oplossingen mogelijk zijn voor uw organisatie.

Gegarandeerd onafhankelijk advies

Een van de zaken die Assumotive uniek maakt in deze branche is 100% onafhankelijkheid. Omdat ik niet werk op basis van provisies, ben ik niet bevooroordeeld richting bepaalde maatschappijen. Ik sta volledig in dienst van mijn cliënten en stel mijn adviezen samen op basis van een risico-inventarisatie en de wensen van mijn cliënt.

Neem gerust eens contact op

Bent u geïnteresseerd in advies bij verzekeren, of wilt u weten wat ik voor u kan betekenen in uw specifieke situatie? Neem dan eens Contact  op; ik hoor graag uw wensen en kan u wat uitgebreider vertellen over mijn meerwaarde als verzekeringsconsultant.